Ant Fest 2019

Viime vuonna ansiokkaan debyyttinsä tehnyt ANT FEST palaa Lahden Loviisankadulle huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna, 05.-07.04. Tapahtuman ovet aukeavat perjantaina 05.04. kello 18:00.

Esikoisvuoden lastentaudit on sairastettu ja sitä myöten myös festivaalia kasvatettu, sillä tänä keväänä ANT FEST ottaa Tirran ja Torven lisäksi haltuunsa Pikkuteatterin.

Tapahtumaa on venytetty myös virallisesti sunnuntain puolelle. “Tankit tyhjäksi -sunnareita” vietetään Tirrassa 07.04. klo 09-14.

 

PAIKKA JA AIKA

5.-7.4.2019 Ravintola Tirra, Loviisankatu 8, Lahti

 

AUKIOLOAJAT

Tirra:

Pe 18-03
La 09-03
Su 09-14

Pikkuteatteri:

Pe 18-01
La 12-01

Torvi:

Pe 20-04:30
La 20-04:30

Anniskelu päättyy jokaisena päivänä 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

 

PÄÄSYMAKSU

ANT FESTiin ei ole varsinaista sisäänpääsymaksua, mutta tänä vuonna tapahtuman nimikkolasista peritään pakollinen 5€ kaikilta festarioluita ostavilta (bulkkioluen tissuttelijat saavat pinttinsä toki ilmaiseksi käyttöön).

 

TAPAHTUMAAN OSALLISTUVAT PANIMOT ja MAAHANTUOJAT

Olutsortimentista vastaavat CoolHead BrewKanavan PanimoPanimoyhtiö Tuju sekä Pien-maahantuonti. Tuju panee virallisen ANT FEST 2019 -oluen ja muiltakin tahoilta on tulossa ensi-iltajuomia tarjolle. Myös eräälle villille kortille on jätetty takaovi auki.

Oluet tarjoillaan kahden ja neljän desin annoksina.

Sahtia ei toki unohdeta, mutta panostamme tänä vuonna yhteen todella laadukkaaseen perinneolueen. Fiskarsin “juomakylän” kanssa teemme myös yhteistyötä ja alkoholittomien puolella ainakin paikallisen Kahiwan kahvia on saatavissa Pikkuteatterin puolelta kahvila Uolevista.

Juomalista löytyy täältä.

MAKSAMINEN TAPAHTUMASSA

Kortit ja käteinen.

HINNASTO

Kaikki hanaoluet 2dl /4€ ja 4dl / 8€ (sahti +1€)
Knock Out Saison -pullo 7,5€ / 0,33l (myös ulosmyynti!)
Muut pullot / tölkit 7,5€ – 11,5€
Noita Winery Blaufränkisch 6€ / 12cl
Noita Winery Grape Pomace Moonshine 5€ / 4cl

OHJELMA

Pikkuteatterin lämpiössä sijaitsee ANT FEST -kahvila, jossa voi hengähtää festarihumun keskellä. Kahvilatuotteiden, Nick Tulisen valokuvanäyttelyn sekä rauhallisen levymusiikin lisäksi tiskin takaa löytyy kaksi oluthanaa sekä kylmäkaappi täynnä pullo-oluita. Teatterin aula on taasen varattu Torikauppa Pupulle (pe 18-23 (24) & la 12-18) ja Kusmiku Street Food & Bar:lle (la 18-23 (24)), jotka hoitaa festivaalin ruokahuollon street food -kojustaan.

Ruokalista löytyy täältä.

Tirra toimii toki festivaalin päänäyttämönä. Kaksi tiskiä ja pitkälti toistakymmentä hanaa täynnä olutherkkuja. “Ammattilaiset” pääsevät niiden kimppuun lauantaina ja sunnuntaina jo aamuyhdeksästä lähtien.

Torvi aukeaa perjantaina sekä lauantaina kello kahdeksalta ja myös alakertaan on tarkoitus saada tarjolle festivaalin oluita. Perjantaina esiintyy Möyhy-Veikot ja lauantaina 1981, toki asiaankuuluvine tiskijukkineen ryyditettynä. Molempiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Vaikka ANT FEST juhlitaan armon vuonna 2019 kolmessa eri osoitteessa, niin juomien kanssa voi kulkea vapaasti Pikkuteatterista Tirraan ja sieltä aina Torveen.

Tervetuloa juomaan Loviisankatu kuivaksi huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Can you ANT FESTival?

 

ANT FEST SOSIAALISESSA MEDIASSA

Löydät tapahtuman myös Facebookista.